De weblog met de positieve vibes!

28.9.04

Hilarische reacties

Op de weblog van Paul en Claudia lokt een posting, die onder meer over wijlen cavia Lucky gaat, nogal wat respons uit. Hilarisch is het bij vlagen.

Update 29/09/04
Paul heeft de reacties behorend bij het betreffende bericht helaas verwijderd. De fans die graag door willen discussiƫren, verwijs ik graag naar Caviaworld.

Update 01/10/04
De cavia-fun is over. Het aantal bezoekers op Caviaworld is teruggelopen tot nihil. Ik was wel blij om te zien dat ook de weblog van Paul en Claudia inmiddels geen bezoek meer trekt (van 82 pageviews op dinsdag, naar 10 vandaag). Dit toont aan dat er zeker markt is voor cavia-initiatieven. Het heeft bij Caviaworld eenvoudig aan marketingpower ontbroken.

Ik sprak Paul woensdagavond toen hij op weg was naar een sprinkler-storing bij Ikea. Hij vertelde dat Claudia niet heel blij was geweest met het gros van de ruim veertig reacties op haar bericht. Ze had ze overigens niet gelezen; Paul had haar op hoofdlijnen bijgepraat. Wellicht verstandig van hem. Ach, wat heb ik gelachen om die cavia's zeg...

1 Reactie(s):

Anonymous Anoniem said...

Wat een mooie streek, die cavia is nog beroemder dan hun Ukkie.

I love Caviaworld
maar... krijgen we nou ook een Ukkie World?

30 september 2004 om 17:18

 

plaats een reactie

<< Home