De weblog met de positieve vibes!

3.3.05

'Kans op fantastische prijzen'

"Welkom bij 'Mystery Guest'! Het is het nieuwe online spel van de Nationale Postcode Loterij, dat we elke werkdag om stipt vier uur spelen. Raad welke bekende Nederlander we vandaag in de studio hebben, door vragen te stellen die hij of zij kan beantwoorden met 'ja' of 'nee'. Als u de eerste bent die de identiteit van de 'Mystery Guest' weet te achterhalen, mag u een greep doen in onze goedgevulde prijzenkast.

Vandaag hebben we onder meer een Fuji digitale fotocamera, een Princess minikoelkast, een Bodum grill en - de absolute klapper - een reis naar Griekenland! En wat zou er lekkerder zijn dan met een glaasje ouzo op het strand, kijken naar de ondergaande zon. Zeker met de huidige weersomstandigheden in Nederland: het is grijs en grauw, het is gewoon koud. Nederland is bedekt met een flink pak sneeuw.

Ook vanavond en vannacht nog kans op flinke sneeuwbuien. De neerslag trekt langzaam naar het zuiden weg. In de ochtend kans op gladheid. Morgen overdag ligt de temperatuur opnieuw rond het vriespunt, maar het waait harder en daardoor voelt het iets frisser aan. Nog dertien minuten, dan gaan we spelen! U ziet de klok aftellen op uw computerscherm. Vanaf vier uur precies maakt u kans op fantastische prijzen bij 'Mystery Guest'.

Iedereen kan meedoen met dit nieuwe spel van de Nationale Postcode Loterij. U hoeft niet eens lid te zijn, hoewel daar natuurlijk niets mis mee is. De Postcode Loterij steunt negenenveertig goede doelen op het gebied van mens en natuur. Denk aan 'Warchild', 'Memisa' en 'Amref Flying Doctors'. De helft van de opbrengst van ieder lot gaat rechtstreeks naar deze ontzettend goede doelen. Dus als u nog geen lid bent, dan is dít een mooie gelegenheid.

Gisteren was Erik de Zwart onze 'Mystery Guest'. De man die bekend werd als dj en inmiddels gevierd radiodirecteur is van onder meer Noordzee FM. Mevrouw Van Tefelen was de eerste met het juiste antwoord en sleepte daarmee de hoofdprijs in de wacht: de reis naar Griekenland! De grote vraag is welke bekende Nederlander vandaag zijn of haar opwachting maakt. Over een minuut of elf gaan we spelen. Blijf erbij, dan gaat u misschien wel aan de haal met één van die prachtige prijzen!"

Deze week doe ik de leukste klus in tijden. Van kwart voor tot kwart over vier presenteer ik dagelijks een live-cast voor de Postcode Loterij. Een half uur wauwelen, heerlijk...

1 Reactie(s):

Anonymous Anoniem said...

Hmmm. Een beetje minder kan ook wel zou ik denken, niet gaan overdrijven Sander....

Ik heb van de week de badkamer gesloot. Dat was voor mij de leukste klus sinds tijden.
JK

4 maart 2005 om 19:13

 

plaats een reactie

<< Home