De weblog met de positieve vibes!

17.8.05

De laatste loodjes

De stress neemt toe. De wallen worden groter. De afgelopen anderhalve dag ben ik gek gebeld door het Neerlandse journaille. Chiel Montagne blijkt de gouden greep voor het NK Bommetje. Dat Chiel zó goed in de markt lag, had ik niet gedacht. Hij zelf overigens wel. "Als ik iets doe, springt heel de mediawereld er bovenop," vertrouwde hij me toe door de telefoon.

Het zijn de laatste loodjes. Problemen met de verbinding tussen Bergschenhoek en Amsterdam. Het lijkt nu een connectie via de satelliet te worden. Wel stoer; kan de hele wereld zaterdag meekijken! Op de website van Unox TV staat inmiddels een filmpje met Fred Waasdorp, de winaar van vorig jaar.

Vanavond de presentatieteksten maken voor Chiel, Victor en Jack, die zaterdag het programma moeten dragen. Nog één filmpje monteren voor de uitzending. Net nog een 'stand-upper' met Bas langs de Vlaardingse vaart gedaan, waar Floris Duifhuysen in training is. Hij is de enige deelnemer met een wildcard komend weekend en dat mag natuurlijk niet onbesproken blijven.

Kortom: het is druk. Erg druk zelfs. Maar het is ook genieten. En dan lijkt het nog mooi weer te worden ook...