De weblog met de positieve vibes!

16.1.07

'Dit is het nieuws, goeienavond!'

Je ontvangt op Sint Maarten ook moeiteloos radiostations van het nabij gelegen eiland Anguilla. De opening van het nieuws om zeven uur gisteravond wil ik met name mijn ANP Radio-vrienden niet onthouden. Het klonk ongeveer als volgt:

"Het is zeven uur. Dit is het nieuws, goeienavond! De Dell computer en printer, beschikbaar gesteld door Cable & Wireless, zijn gewonnen door de 16-jarige scholier Bobby Johnson. Dat is vandaag bekend gemaakt. De winaar, die bijzonder ingenomen is met de prijs, ontvangt de apparaten overigens niet persoonlijk. De Dell computer en printer zijn overhandigd aan het hoofd van zijn school. Die liet in een reactie weten dat ze zeer goed van pas komen. De school heeft nu twee computers. En een printer.

"Bobby zelf heeft een verrassingspakket ontvangen van Cable & Wireless en is daarmee overigens erg blij. Hij gunt zijn school de splinternieuwe Dell computer en printer ten zeerste. Volgens een woordvoerder van Cable & Wireless werd de jongen willekeurig als prijswinnaar gekozen uit de vele goede inzendingen die de afgelopen weken binnenkwamen. Het telecombedrijf wil alle deelnemers aan de prijsvraag hartelijk bedanken voor hun participatie.

"Dan gaan we verder met de uitslag van de wekelijkse loterij. De koelkast is gevallen op lotnummer 5041. Deze hoofdprijs is beschikbaar gesteld door de lokale vestiging van Cash & Carry. De splinternieuwe kleurentelevisie is voor de houder van het lot met nummer 4821 en werd beschikbaar gesteld door juwelier Diamonds Are Forever. De namen van beide winnaars in de loterij zijn op dit moment helaas nog niet bekend."

Daarna volgde nog een bericht over een rivier in China die buiten zijn oevers was getreden. Maar wij zaten nog met ons hoofd bij de Dell computer en printer. We vonden het vooral lullig voor Bobby dat hij het met een schamel verrassingspakket moest stellen.

[Zie ook: Dossier Cariben]

1 Reactie(s):

Blogger Martha said...

leuk te lezen dat je al wat milder wordt in je oordeel en wat meer kunt gaan genieten. Als je het niet erg vind 'reis' ik digitaal een stukje mee al was het alleen al omdat ik pas in oktober ga...

17 januari 2007 om 21:12

 

plaats een reactie

<< Home